Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Terwijde: Het nieuwe ouder worden

do 19 november 2020, 19:00 - 21:00

Gratis

Op donderdagavond 19 november gaan oudere buurtgenoten met elkaar in gesprek over het Nieuwe Ouder worden. Dat kan veilig online en in Huiskamer Hof ’t Spoor. Iedereen die ouder wordt is van harte welkom! Ook jong ouderen! Deelname aan dialoog is gratis. Je kunt je aanmelden via de rode knop en daar aangeven of je live of online wil deelnemen. 

Het nieuwe ouder worden

We willen allemaal ouder worden, maar hoe is dat in het nieuwe normaal? Is je gevoel of idee over ouder worden veranderd door de Coronacrisis? Ben je anders gaan denken, voelen en doen? Wat vind je nu belangrijk in het ouder worden? Wat wil je meenemen uit de Coronatijd en hoe zie je je toekomst, waar verlang je naar, wil en kun je doen, alleen en met elkaar om het Nieuwe ouder worden gestalte te geven. Ontmoet oudere buurtgenoten en praat mee.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Huiskamer Hof ’t Spoor

Gegevens

Datum:
do 19 november 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Hof ’t Spoor Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog