Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Het nieuwe ouder worden

do 19 november 2020, 19:30 - 21:30

Gratis

Op donderdagavond 19 november gaan oudere buurtgenoten met elkaar in gesprek over het Nieuwe Ouder worden. Vanwege de coronamaatregelen kan dat niet meer in Huiskamer Hof ’t Spoor, maar wel online via Zoom. Iedereen die ouder wordt is van harte welkom! Je kunt je aanmelden via de rode knop. 

Het nieuwe ouder worden

We willen allemaal ouder worden, maar hoe is dat in het nieuwe normaal? Is je gevoel of idee over ouder worden veranderd door de Coronacrisis? Ben je anders gaan denken, voelen en doen? Wat vind je nu belangrijk in het ouder worden? Wat wil je meenemen uit de Coronatijd en hoe zie je je toekomst, waar verlang je naar, wil en kun je doen, alleen en met elkaar om het Nieuwe ouder worden gestalte te geven. Ontmoet oudere buurtgenoten en praat mee.

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.
  • Na de gezamenlijke introductie gaan we in groepen van 4 tot 6 personen in ‘breakout rooms’ in dialoog. Een dialoogbegeleider begeleidt het gesprek.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer

Wat is een dialoog
Huiskamer Hof ’t Spoor

Gegevens

Datum:
do 19 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog

Reacties zijn gesloten.