Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuw jaar, nieuwe ontmoetingen!

do 10 januari 2019, 19:00 - 21:00

Rivierenwijk is een wijk waar heel diverse mensen wonen die wij graag met elkaar in contact brengen om het thuisgevoel in de wijk te vergroten. Lister en Utrecht in dialoog nodigen je graag uit om op 10 januari elkaar te ontmoeten en leren kennen in De Nieuwe Jutter met behulp van een dialoog. In deze speciale nieuwjaarsborrel komen we samen, leren we elkaar kennen en gaan we in gesprek over hoe wij met zijn alle in de wijk wonen, werken en samenleven. Hoe gaat dat nu? En waar dromen we van? Buurtkok Willem de Groen vertelt hier hoe hij in de wijk terecht is gekomen.

Agenda

18:30 uur Inloop bij De Nieuwe Jutter
19:00 uur Welkom in het nieuwe jaar en inspiratie met Willem de Groen, buurtkok
19:15 uur In dialoog elkaar leren kennen, ontmoeten
20:30 uur Opbrengsten delen en afsluiting

Nieuwe ontmoetingen in dialoog

We komen elkaar op straat tegen, herkennen soms gezichten en lopen langs elkaar heen. Ik weet wie hij/zij is, maar we hebben elkaar nooit ontmoet. Wat betekent een ontmoeting voor jou? Welke ervaringen heb jij met ontmoetingen? Neem je deze ervaringen mee in een nieuwe ontmoeting? Een eerste stap naar een nieuwe ontmoeting kan spannend zijn. De uitkomst en verwachting kan verschillen. Iemand die een eerste ontmoeting in het vooruitzicht heeft is soms niet helemaal zichzelf. Toevallige ontmoetingen kunnen leiden tot nieuwe contacten.

Op deze nieuwjaarsborrel gaan we elkaar ont-moeten en beter leren kennen met behulp van een dialoog. Daar waar niet-moeten begint, ontstaan de mooiste ontmoetingen. Ont-moeten. Het lijkt zo eenvoudig: Je moet niets en zo eenvoudig is het ook. Je mag loslaten wat er in je hoofd aan gedachten opkomt en je hoeft alleen maar te luisteren, te zijn. Je mag delen wat je wilt maar het hoeft niet. Ont-moeten is communiceren en vooral luisteren naar wat het hart te zeggen heeft. En daar is lef voor nodig omdat er tegen regels, waarden en normen gebokst moet worden. Lees meer over dialoog >>>

Gegevens

Datum:
do 10 januari 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Nieuwe Jutter
Amerhof 66
Utrecht, 3522TR Nederland
+ Google Maps
Website:
http://denieuwejutter.nl/