Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Tussen Kunst en Gezondheid

di 14 juli 2020, 15:00 - 17:00

Wat leeft er tussen kunst en gezondheid? Waar verlang je naar en wat is er nodig in dit tussengebied tussen kunst & gezondheid?  Wil je jouw ervaringen delen en ben je nieuwsgierig naar die van anderen?  Welkom bij deze online dialoog! Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Tussen Kunst en Gezondheid

Helpt kunst om de Coronacrisis gezond door te komen? Word je gezonder van dansen, muziek luisteren/maken en/of zelf kunst maken van wat je meemaakt? Hoe werkt dat? Wat heeft de Coronacrisis gebracht dat je wil meenemen naar de toekomst?

In Coronatijd hebben we allemaal ervaren hoe kunst, muziek, theater en beeldende kunst bijdraagt aan gezondheid. Het netwerk Kunst & Gezondheid verbindt deze initiatieven en heeft in beeld gebracht wat er allemaal is in de tussenruimte tussen kunst en gezondheid. In deze dialoog staan we stil bij wat dit gebracht heeft, waar het om draait, waar we op hopen en wat nodig is om in die tussenruimte verder te komen.

Gezond stedelijk leven

In deze serie online dialogen onderzoeken we hoe stedelijk leven in de toekomst gerealiseerd kan worden en hoe partners in het Gezondheidspact hieraan bij kunnen dragen. Dat doen we door in dialoog met inwoners, professionals en ondernemers te onderzoeken wat in Crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is. Deze dialoog wordt georganiseerd met het netwerk Kunst & Gezondheid en  het Wilde Westen.

Lees meer over de hele zomerserie >>>

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
di 14 juli 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.