Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proef de Verschillen

do 28 mei 2020, 19:00 - 21:30

Gratis

Proef de verschillen tussen culturen en kom online in gesprek met landgenoten die je niet vanzelf tegenkomt! Met Burgemeester Jan van Zanen, MC Avi uit Kanaleneiland en vele anderen. Iedereen is van harte welkom! Je kunt ook alleen met vrouwen in gesprek of in het Engels. Meld je aan via de rode knop! 

Heb je hulp nodig bij online komen? Kom een half uurtje eerder voor uitleg over Zoomgebruik of neem contact op. Geef je wensen aan op het inschrijfformulier! 

Proef de verschillen

Ervaar jij culturele verschillen in je buurt, op je werk, op school, bij je clubs, op social media? Wat valt je op in deze tijd? Waar proef jij verschillen en hoe smaakt dat nu we elkaar vooral op afstand ontmoeten? Worden verschillen anders, uitvergroot, kleiner, belangrijker, storender, rijker, mooier? Op deze online bijeenkomst delen we onze verhalen en luisteren naar die van anderen. Wat zie je om je heen gebeuren, wat gebeurt er met jou en waar verlang je naar? Zoek je het vertrouwde, bekende, het andere, het avontuur, een smeltkroes, fusion of jam sessie? Proef de verschillen en overeenkomsten en ontdek de smaken van jezelf, anderen en je ideale recept!

Programma

19.00 Inlog en introductie Zoomggebruik
19.15 Welkom en ontvangst
19.20 Inspiratie op het thema met burgemeester Jan van Zanen en MC Avi.
19.30 In groepen in gesprek! (ook alleen vrouwen en Engelstalig)
21.00 Opbrengsten oogsten en napraten
21.15 Afsluiting

Hoe werkt een online dialoog?

Meld je aan via de rode knop bovenaan deze pagina. Je ontvangt dan een inloglink voor het evenement en een wachtwoord die toegang geeft tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt. Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer over onlinedialogen >>>

Wat is een dialoog?

In een dialoog ontmoeten we elkaar in een gesprek met 6-8 personen over onze ervaringen, verlangens en plannen. Je deelt jouw ervaringen en luistert naar de verhalen van anderen in een open en verdiepend gesprek. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en mogelijkheden. Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Laat je alvast inspireren door de impressie van de feestelijke Iftardialoog van 2019

Gegevens

Datum:
do 28 mei 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.