Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Krachtstation/Online : Proef de Verschillen

do 28 mei 2020, 18:00 - 21:00

Gratis

Vanwege de Coronacrisis gaan we de komende tijd online in dialoog. Dat is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! We gebruiken de applicatie Zoom, die eenvoudig te downloaden is. Doe ook mee en meld je aan. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Proef de verschillen tussen culturen en kom in gesprek met landgenoten die je niet vanzelf tegenkomt! Iedereen is van harte welkom! Er zijn ook Engelstalige/meertalige tafels en tafels voor alleen vrouwen. E

Proef de verschillen

Wat is belangrijk voor jou? Herken je je in de mensen om je heen of zie je veel verschil? Houd je van het vertrouwde of juist van het onbekende? Deel jouw verhaal en eluister naar dat van anderen. Waar proef jij verschillen in je wijk, stad en land? Welke smaken horen bij jouw cultuur? Proef jij graag de smaken van verschillen en ontdek je graag andere smaken? Waar  verlang je naar? Proef  via dit online dialoog de verschillen en overeenkomsten tussen mensen! Ga met elkaar in gesprek over dromen en verlangens en ontmoet de ander!

Programma

19.00   Inloggen en opening
19.30   Uit elkaar in kleine groepen
21.00   Oogst delen en napraten

Utrecht in DialoogWat is een dialoog?

Tijdens een dialoog kun je jouw ervaringen en verlangens delen in een open en verdiepend gesprek. Aan het eind van de avond ga je naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van anderen.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Onlinedialoog: hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het evenement via de rode knop. Je ontvangt dan een automatische bevestiging in je mailbox.
  • Op de dag van het evenement krijg je op het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven een inloglink voor het  evenement toegestuurd en eventueel een inlogcode. Door op die link te klikken krijg je toegang tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer onlinedialogen >>>

 

Gegevens

Datum:
do 28 mei 2020
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Krachtstation Kanaleneiland
Amerikalaan 199
Utrecht, Utrecht 3526 VD Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

Krachtstation Kanaleneiland
Een land een samenleving