Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klimaat & Europa

vr 17 mei 2019, 18:00 - 21:00

In de aanloop naar de Europese verkiezingen gaan we in gesprek over een aantal thema’s die leven rond Europa. Op 17 mei gaan we in Buurtwerkkamer de Verbinding in Zuilen in gesprek over het Klimaat & Europa. Iedereen is welkom om mee te praten en te luisteren: jong, oud, zuilenaar, student, migrant, zuilenees, nieuwkomer… Je kunt eventueel vooraf aanschuiven voor een oerhollands maal.

Klimaat en Europa

Het klimaat beïnvloedt ons allemaal, en andersom beïnvloeden wij samen het klimaat. Het is iets wat wij samen delen, maar ook doorgeven aan volgende generaties. Hoe speelt dat klimaat een rol in jouw leven? En in het breed: hoe speelt het klimaat een rol in Utrecht, Nederland en Europa?

Wat is een dialoog?

In een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, in dialoog gaat ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies.

Meer

⇩  Download, print en deel de flyer
Wat is een dialoog
Verkiezingsdialogen Europa

Gegevens

Datum:
vr 17 mei 2019
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Buurtwerkkamer De Verbinding
Elsenburglaan 8-10
Utrecht, 3555 XJ Nederland
+ Google Maps