Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kargadoor Online: Vriendschap

do 14 mei 2020, 19:30 - 21:30

Vanwege de Coronacrisis gaan we de komende tijd online in dialoog. Dat is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! We gebruiken de applicatie Zoom, die eenvoudig te downloaden is. Doe ook mee en meld je aan. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Vriendschap

Vriendschappen ontstaan bijna altijd spontaan en het is soms moeilijk te benoemen waarom de ene persoon wél een vriend wordt en de andere niet. Sommige van die vrienden lopen je hele leven met je mee, andere een stukje en gaan dan weer hun eigen weg. Vaak is dat een wederzijds proces maar soms is het moeilijk om te accepteren dat vriendschappen overgaan of verwateren. Je voelt je dan in de steek gelaten of buitengesloten. Tegelijkertijd kun je in iedere fase van je leven nieuwe vriendschappen opbouwen.

Wat is de plek van vriendschap in jouw leven? Hoe goed ben je in het aangaan en onderhouden van vriendschappen en hoe doe je dat in coronatijd? Wat zijn voor jou de belangrijkste waarden die bij vriendschap horen? Heb je graag veel vrienden of heb je genoeg aan één of een paar vrienden? Vind je het belangrijk dat je vriendschappen lang blijven bestaan? Of vind je het prima om vrienden ook weer los te laten? En ben je tevreden over de vriendschappen die je hebt? Zo nee, welke stappen wil je daarin zetten?

Programma

19.30 Welkom en introductie van het thema
19.45 In groepen in dialoog
21.15 Nabespreking
21:30 Einde

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? We verwelkomen je graag een half uur voor aanvang in de Zoom-ruimte.

Lees meer over het gebruik van Zoom >>>

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak is dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Onlinedialoog: hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het evenement via de rode knop. Je ontvangt dan een automatische bevestiging in je mailbox.
  • Op de dag van het evenement krijg je op het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven een inloglink voor het evenement toegestuurd en eventueel een inlogcode. Door op die link te klikken krijg je toegang tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer onlinedialogen >>>

Gegevens

Datum:
do 14 mei 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.