Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderdialoog Jouw (droom)stad

vr 24 augustus 2018, 13:30 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
KinderKunstWeek

20 jaar Leidsche Rijn

De Utrechtse wijk Leidsche Rijn bestaat al 20 jaar! Het landschap is dan ook helemaal veranderd, van grasvelden met koeien naar straten en huizen vol met spelende kinderen. Voor jullie, de kinderen in Leidsche Rijn, wordt van 21 tot 24 augustus 2018 de Kinder Kunst Week georganiseerd. Hoe ervaar jij je stad? Wat voor mooie momenten beleefde je hier al? Heb je zelf al dingen zien veranderen? En hoe ziet jouw ideale toekomst van Leidsche Rijn eruit? Wat is de stad van jouw dromen? Hoe kan je zelf meewerken aan die toekomst?

Jouw (droom)stad

Op dinsdag 21 augustus en vrijdag 24 augustus is er telkens van 13:30 tot 15:00 uur een kinderdialoog waar jullie aan de andere kinderen kunnen vertellen over jullie ervaringen, dromen en toekomstplannen in Leidsche Rijn. Meld je aan voor de dialoog via de rode knop!

Tijdens de Kinder Kunst Week zijn er niet enkel kinderdialogen gepland, want jullie kunnen jullie ideale toekomst ook zelf gaan maken! Laat je fantasie de vrije loop tijdens het schilderen, stempelen, maquettes bouwen enz. om jouw droomstad zelf te creëren.

Kinderen in gesprek

In een dialoog ga je met elkaar in gesprek over een boeiend thema. Iedereen is gelijk, doet mee en iedere ervaring telt. We luisteren aandachtig naar elkaar, delen persoonlijke ervaringen en spreken vanuit ons hart. In een kinderdialoog delen we met zes tot acht personen verhalen en dromen. De kinderen zijn tussen de acht en twaalf jaar oud. Een dialoogbegeleider zorgt ervoor dat iedereen naar elkaar luistert en aan bod komt. Een kinderdialoog duurt ongeveer een uur.

Meer

Kinderdialoog
Kinderdialoog vriendschap
Kinderdialoog Samen delen
Kinderen en hun rechten
Leergang kinderdialoog
20 jaar Leidsche Rijn

Gegevens

Datum:
vr 24 augustus 2018
Tijd:
13:30 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Kersenboomgaard
Emmy Van Lokhorststraat 26
Utrecht, Nederland

Organisatoren

Utrecht in Dialoog
Studio Kars + Boom

Reacties zijn gesloten.