Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Praten over racisme?

do 25 juni 2020, 19:30 - 21:30

Hoe praten we over racisme dichtbij en verder weg? Is dat veranderd door de wereldwijde demonstraties tegen racisme en politiegeweld naar aanleiding van de dood van George Floyd? Wat zien, horen en doen we nu? En wat werkt? Wil je jouw ervaringen delen en ben je nieuwsgierig naar die van anderen? Wil je ook iets doen? Meld je aan via de rode knop! Iedereen is van harte welkom. 

We maken voor deze gesprekken gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Black lives matter

Ervaar jij racisme, discriminatie of politiegeweld? Wat doe je dan? Wie en wat biedt steun, helpt in de strijd tegen racisme en geweld? Wat heb je hierover meegekregen en is er veranderd door de demonstraties, manifestaties en wereldwijde aandacht? Denk, praat, vraag en doe je nu iets anders? Wat zou je graag anders zien dichtbij en verder weg? En waar beginnen we? Gaan we er meer, minder, anders over praten? Gaan we meer, minder, anders demonstreren en actief worden? Wat helpt echt?

Ook hier, ervaringen van racisme >>>

Een ongemakkelijk gesprek >>>

Programma

19:30 Welkom en inspiratie op het thema
19:45 In gesprek in groepen van 4-6 personen
21:15 Opbrengsten delen
21:30 Afronding

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? We verwelkomen je graag een half uur voor aanvang in de Zoom-ruimte.
Lees meer over het gebruik van Zoom >>>

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 25 juni 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.