Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ik, jij en genderidentiteit

do 11 maart 2021, 19:30 - 21:30

In welk “genderhokje” voel jij je het meeste thuis? Heb je je ooit buitengesloten gevoeld vanwege je gender? Of heb je je wel eens ongemakkelijk gevoeld toen je iemand ontmoette met een andere genderidentiteit dan de traditionele van man/vrouw? In deze dialoog delen we onze ervaringen met genderstereotypen en ongelijkheid. We weten dat verschillen ons verrijken, dus iedereen is welkom! 

Ik, jij en genderidentiteit

Dit jaar vieren we de Internationale Vrouwendag met De Kargadoor. Vrouwendag gaat niet alleen over de rol van vrouwen, maar is belangrijk voor iedereen die wil bijdragen aan gendergelijkheid. In deze dialoog praten we over genderrollen en vooroordelen. Hoe reageer je op genderstereotypen in je gezin, gemeenschap, werkplek en binnen de samenleving? Wil je jouw verhaal met anderen delen en mensen inspireren? Doe met ons mee en draag bij aan een meer inclusieve gemeenschap op het gebied van gendergelijkheid.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

Sinds de coronacrisis gaan we online in gesprek zodat iedereen op veilige afstand mee kan doen. Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 11 maart 2021
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.