Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Iedereen telt

ma 9 april 2018, 19:00 - 22:00


Op maandag 9 april januari van 19 – 22 uur gaan buurtgenoten in Kanaleneiland-Zuid in dialoog over het thema Iedereen telt. Wat betekent tellen? Hoe merk je dat jij telt, dat de ander telt, dat iemand die anders is telt, dat iedereen er toe doet, wie je ook bent en wat je ook kunt? Wanneer tel je (mee)? En wat als iedereen telt? Hoe ziet dar er uit? Op straat, in de wijk, op school, je werk, stage, op je club, met vrienden, familie…

Iedereen teltWil je mee praten, in gesprek met anderen over ervaringen, wat je belangrijk vindt, je toekomstdroom, wat je kunt doen om deze dichterbij te brengen? Je bent van harte welkom!

Na een kort voorprogramma deel je met 6 tot 8 mensen ervaringen, dromen en mogelijkheden die te maken hebben met het thema Iedereen telt. Je kunt je hier aanmelden.

De bijeenkomst vindt plaats in BuurtThuis, Livingstonelaan 1350. Iedereen is hier van harte welkom, vrouwen en mannen, jongeren en ouderen, bewoners en werkers in de wijk! Je kunt je hier aanmelden.

Iedereen telt

 

Wat is een dialoog?

deel-droom-en-doe1In een dialoog gaan zes tot acht personen met elkaar op gelijkwaardige basis in gesprek. Er wordt een thema verkend en er worden ervaringen, dromen, mogelijkheden en acties uitgewisseld. Een getrainde dialoogbegeleider begeleidt het gesprek en zorgt ervoor dat er naar elkaar geluisterd wordt en dat iedereen aan bod komt. In een dialoog overtuig je de ander niet van je eigen standpunten maar luister je naar elkaars ervaringen en perspectieven. De dialoog duurt twee uur.

Meer

Aanmelden
BuurtThuis Kanaleneiland
Amina Berkane
Wat is een dialoog
Ontbijtdialoog Samen Leven (6 november)
Wij in Kanaleneiland

Gegevens

Datum:
ma 9 april 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

BuurtThuis
Livingstonelaan 1350
Utrecht, 3526JX

Reacties zijn gesloten.