Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jongerendialoog: Het Nieuwe Normaal?

vr 12 juni 2020, 17:00 - 19:00

Ben jij tussen de 10 en 30 jaar en heb jij ideeën over hoe we in coronatijd corona-proof met elkaar kunnen omgaan? Dan nodigen we jou graag uit voor onze online jongerendialoog!

Premier Mark Rutte riep in zijn persconferentie op 19 mei jongeren op om in gesprek te gaan over de maatregelen. En dat is precies wat we gaan doen! Hoe beweeg jij door deze coronatijd en geef jij anderen de ruimte? Doe je extra voorzichtig of ben je er helemaal klaar mee? Hoe doen anderen dat, wat roept dat bij jou op en hoe ga je hiermee om? Hoe zou je willen dat het er in het ‘nieuwe normaal’ uit komt te zien? Met strepen en pijlen en BOA’s die vertellen wat wel en niet mag? En boetes uitdelen? Dat de ruimte verdeeld wordt tussen leeftijdscategorieën, in ruimtes voor wel en niet “kwetsbaren”, in ruimtes voor jongeren en ouderen? Of los je het liever met elkaar op en spreek je elkaar aan? We weten dat jullie vol goede ideeën zitten en brengen jullie graag met elkaar in gesprek. Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de rode knop. Alle jongeren zijn harte welkom!

Danny ging alvast op straat in gesprek over “Het nieuwe normaal”.

Programma

19:30 Welkom en inspiratie op het thema
19:45 In gesprek in groepen van 4-6 personen
20:45 Opbrengsten delen & doorgeven!
21:00 Afronding

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? We verwelkomen je graag een half uur voor aanvang in de Zoom-ruimte.

Lees meer over het gebruik van Zoom >>>

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak is dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 4 tot maximaal 6 deelnemers.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Onlinedialoog: hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het evenement via de rode knop. Je ontvangt dan een automatische bevestiging in je mailbox.
  • Op de dag van het evenement krijg je op het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven een inloglink voor het evenement toegestuurd en eventueel een inlogcode. Door op die link te klikken krijg je toegang tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer onlinedialogen >>>

Gegevens

Datum:
vr 12 juni 2020
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.