Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blended: Groener uit de crisis

do 10 september 2020, 19:30 - 22:00

Wat voor effect heeft de coronacrisis op jou gehad als het gaat om je ideeën over het milieu en duurzaamheid? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen! Live in de Kargadoor of online via Zoom. Je kunt op het aanmeldformulier aangeven of je live of online wil deelnemen. 

Vermijd je het openbaar vervoer en pak je eerder de fiets? Wil je minder gaan vliegen? Heb je meer waardering gekregen voor de natuur en het groen in je buurt? Heb je een andere vakantiebestemming gezocht? Ben je boodschappen gaan inslaan voor een langere periode? Ben je meer lokale producten gaan kopen? Ben je meer online gaan winkelen? En wat wil je hiervan vasthouden na de crisis?

We nodigen je uit om hierover in gesprek te gaan op 10 september. Deel je ervaringen, dromen en ideeën over het milieu en duurzaamheid. Kan de coronacrisis bijdragen aan een samenleving met meer oog voor duurzaamheid?

Sterker uit de crisis

Vanwege het coronavirus is ons leven er plotseling heel anders uit gaan zien. We moesten zoveel mogelijk thuisblijven en als dat kon vanuit huis werken of studeren. We maakten ons zorgen over ons werk. Het werd moeilijker familie en vrienden te ontmoeten. We moesten wennen aan 1,5 meter afstand houden van elkaar. Sinds juni zijn de maatregelen versoepeld en mag er langzaam weer wat meer. Toch blijft het virus ons leven beïnvloeden, zolang we moeten blijven oppassen en afstand houden. Hoe heb jij de coronacrisis ervaren? Ben je anders tegen dingen aan gaan kijken door jouw ervaringen tijdens de crisis? Welke veranderingen wil je vasthouden en hoe kun je dat doen?

Deze bijeenkomst is onderdeel van de dialoogserie Sterker uit de Crisis >>>

Belangrijk

  • De gesprekken zijn ‘s avonds van 19:30 tot 22:00 uur
  • De gesprekken vinden plaats in de Kargadoor of online via Zoom. Geef bij aanmelding aan of je live of online wil deelnemen.
  • Voor de gesprekken in de Kargadoor worden coronamaatregelen in acht genomen. Als het te druk wordt om in de Kargadoor mee te doen wordt je uitgenodigd om online deel te nemen.
  • Als coronamaatregelen wijzigen en dit gevolgen heeft voor de gesprekken in de Kargadoor dan laten we je dat tijdig weten.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een gesprek waarin we zonder te oordelen onze ervaringen en ideeën delen. Als je spreekt vanuit je hart en luistert vanuit nieuwsgierigheid naar jezelf en de ander, levert dit vaak verrassend nieuwe inzichten op.

Meer over wat een dialoog is >>>

 

Deze bijeenkomst is onderdeel van de dialoogserie Sterker uit de Crisis en organiseren we samen met de Kargadoor. De serie is onderdeel van het project Online Erbij Horen in Crisistijd.

Gegevens

Datum:
do 10 september 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Kargadoor
Oude Gracht 36
Utrecht, O3511 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.