Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groen doen in Noordoost

do 25 november 2021, 19:15 - 21:30

Heb je ideeën voor een groenere wijk, meer biodiversiteit in je tuin of duurzamer leven? Of ben je juist op zoek naar inspiratie? Wil je graag horen hoe andere bewoners het aanpakken en duurzame initiatieven ontdekken in de wijk?

Dan nodigen we je van harte uit om aan te schuiven bij deze bijeenkomst. Deel je ervaringen en verlangens, luister naar die van anderen en ontdek wat je zelf en samen kunt betekenen.

Een vervolg op de zomerse expeditie bij Griftstede

In een zomerse expeditie in de tent bij Griftsteede ontdekten we de kracht en waarde van moeder aarde, nieuw groen leven en samen doen: van schoffelen, zaaien, oogsten, tegels lichten, broedkasten, wild in de wijk tot zelfbeheer, zaailingen en acties. In deze bijeenkomst kijken we met elkaar terug en vooruit.

Meld je aan via de rode knop bovenaan, neem je buren, vrienden en maatjes mee! Jong, oud, nieuw en iedereen is van harte welkom!

Programma

19:15 Inloop met koffie/thee
19:30 Welkom met achtergrond en inspiratie
19:45 In gesprek en aan de slag (groepen)
21:15 Opbrengsten oogsten en delen (vieren)
21:30 Afsluiting en vervolg

Groen doen in Noordoost

Met het organiseren van deze bijeenkomst hopen de Wijkwijzer en Utrecht in Dialoog dat er nieuwe ideeën rond het thema groen/duurzaamheid in de wijk Noordoost ontstaan. Die door bewoners, door ons, of door andere organisaties/bewonersinitiatieven in de wijk opgepakt kunnen worden in 2022.

In dialoog over groen doen

Tijdens deze bijeenkomst gebruiken we de waarderende methodiek van de dialoog. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en brengt nieuwe inzichten.  Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Lees meer over wat een dialoog is >>>

Coronamaatregelen

Wij houden ons aan de op dat moment geldende maatregelen. Dit betekent dat controleren op het hebben van een coronavaccinatie-bewijs of geldige negatieve testuitslag. Mochten de maatregelen verder worden aangescherpt kan het zijn dat de bijeenkomst online via Zoom plaats zal vinden. Hierover wordt je tijdig geïnformeerd.

Gegevens

Datum:
do 25 november 2021
Tijd:
19:15 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Pioniers
Kögllaan 30
Utrecht, 3571PZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.