Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Griftparkdialoog: Warmte

do 22 april 2021, 19:30 - 21:30

Op zoek naar warmte vervolgen we de eerste Griftparkdialoog van het jaar online via Zoom. Deel je ervaringen en ideeën voor de toekomst, warm je aan elkaars verhalen en onderzoek wat je wilt en kunt doen, zelf en met anderen. Iedereen is van harte welkom! Aanmelden is verplicht!

Programma

19:15 (Digitale) Inloop
19:30 Welkom en inspiratie met Sandor Penninga (Energieambassadeur bij Energie-U)
19:45 In dialoog (in groepen)
21:15 Opbrengsten oogsten
12:30 Afsluiting

In de eerste Griftparkdialoog van 2021 zoeken we de warmte van het nieuwe seizoen en elkaar. Eerst horen van Sandor Penninga, energieambassadeur bij Energie-U en dan gaan we in gesprek over warmte. Wat geeft je een warm gevoel in je dagelijkse leven en hoe deel je dit  met anderen? Hoe en waar ervaar je warmte en hoe verandert die warmte hoe je beweegt, in de wereld staat en anderen tegemoet treedt? Wat is je ideaal rond warmte en hoe ga je in de toekomst meer warmte creëren? Warm je aan elkaars verhalen

Zomerse Griftparkdialogen

In een zomerse serie Griftparkdialogen zoeken we de warmte van het nieuwe seizoen en elkaar. Zo mogelijk onder de bomen in het Griftpark met oud, jong en nieuw. Iedereen, ook Engelstaligen en starters in het Nederlands zijn van harte welkom. En je kunt ook online deelnemen via Zoom. Deel je ervaringen en ideeën voor de toekomst, warm je aan elkaars verhalen en onderzoek wat je wilt en kunt doen, zelf en samen met anderen.

Laat je inspireren door de video van Greta Thunberg en schrijf je direct in voor de hele serie!

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogEen dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

Sinds de coronacrisis gaan we online in gesprek zodat iedereen op veilige afstand mee kan doen. Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 22 april 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.