Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Griftpark live: Buiten zijn

do 27 augustus 2020, 19:30 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on do 24 september 2020 at 19:30

We zijn weer live in gesprek in het Griftpark! Het eerste gesprek veilig op afstand onder de bomen smaakt naar meer! Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan! Aanmelden is verplicht. Je kunt ook veilig online via Zoom deelnemen aan deze dialoog. Geef op het aanmeldformulier aan of je live of online wil deelnemen.

In de zomertijd gaan we in gesprek over buiten zijn. Welke rol speelt buiten zijn in jouw leven? Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van anderen en wil je je eigen ervaringen en verlangens delen? Sluit je aan en doe mee!

Buiten zijn

Tijdens de coronacrisis kreeg iedereen de opdracht om zoveel mogelijk binnen te blijven. Heeft deze periode je ervaring van het buiten zijn veranderd? Is je behoefte toegenomen om naar buiten te gaan of ben je juist gewend geraakt aan binnen activiteiten? Hoe is het nu om buiten te zijn, om weer vrij-uit naar buiten te kunnen? Welke plek heeft buiten zijn in je leven en wat is het waard? Trek je de natuur in voor rust, bezinning, een mooie wandeling? Is buiten voor jou een plek om actief bezig te zijn, om te sporten? Hou je van kamperen, vissen, wielrennen? Of zoek je buiten juist mensen op en ben je te vinden op het terras of een festival waar je vrienden ontmoet? Wat is de reden dat jij naar buiten gaat?

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogIn een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Lees meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 27 augustus 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Griftsteede (Griftpark)
Van Swindenstraat 129
Utrecht, 3514XR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.