Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Griftpark blended: Groene Wijk?

do 24 september 2020, 19:30 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on do 22 oktober 2020 at 19:30

In het Griftpark gaan we live en online in gesprek over een Groene Wijk.  Na twee zomerse dialogen onder de bomen en een Indian summer nu een nazomerdialoog, voor een deel buiten of binnen en in ieder geval ook online via Zoom om veilig vanuit huis mee te kunnen doen nu het aantal besmettingen weer groeit. Aanmelden is verplicht! Geef op het aanmeldformulier aan of je live of online wil meedoen. Het aantal live plaatsen is beperkt dus meld je snel aan!

Een Groene Wijk?

Hoe groen is jouw wijk, buurt en straat en wat doe je graag in/met het groen, alleen of met anderen? Heeft Cornona hier iets in veranderd? In deze Coronatijd trekken we graag het groen, de natuur in voor onze rust, voor bezinning, om actief te zijn en om anderen op veilige afstand te ontmoeten. Wat heb jij met een groene wijk en wat doet een groene wijk, buurt straat met jou? Heb je een favoriete groene plek waar je graag bent, een vast rondje, heb je meer oog voor wild in de wijk, hou je van tuinieren, beweeg je graag in het groen of heb je iets heel anders met groen? Welke plek heeft groen in je leven en wat is het waard? En wat zou je graag anders zien, waar droom je van? Wil je van je moestuin een ontmoetingsplek voor de buurt maken, een (voedsel)bos in je buurt, meer vogels of bijen in de wijk, een energieneutrale wijk of iets heel anders? Waar en hoe vind je wijkgenoten die ook met groen aan de slag willen?

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogIn een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Lees meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 24 september 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Griftsteede (Griftpark)
Van Swindenstraat 129
Utrecht, 3514XR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.