Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live: Gezonde ontmoeting

di 8 september 2020, 16:00 - 18:30

Wij nodigen je graag uit voor deze Gezonde Ontmoeting in levende lijve bij BAK, basis voor actuele kunst als feestelijke afronding van de serie Gezonde Onlinegesprekken. Aanmelden – via de rode knop – is verplicht, het aantal plaatsen is beperkt. Het gaat om een LIVE ontmoeting op veilige afstand! Directeur Volksgezondheid van de Gemeente Utrecht, Bart Andriessen, zal ook aanwezig zijn.

De maaltijd wordt bereid door de Basic Activist Kitchen (de B.A.K.), een initiatief dat bestaat uit vele verschillende lokale collectieven die samenkomen om te koken en maaltijden te delen, en hierbij ook sociale thema’s als de politiek en ethiek van voedsel ter tafel brengen.

Gezonde ontmoeting

In deze gezonde ontmoeting tussen mensen die op verschillende manieren aan een gezonde stad werken delen we de opbrengsten van gezonde online gesprekken in een live ontmoeting. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurd is in Coronatijd om stedelijk leven gezonder te maken en hoe we behouden wat is ontstaan? Ontmoet stadgenoten, laat je inspireren, luisteren naar de verhalen, deel en ontdek wat er mogelijk is en hoe dit kan worden behouden.

BAK host dit event als onderdeel van hun langlopende programmalijn ‘BAK, basis voor…’, waarbij BAK als basis dient voor bijeenkomsten van en met verschillende collectieven, groepen en organisaties. De serie is opgericht vanuit het idee om samen na te denken over een meer sociale en duurzame toekomst, en hoe deze vorm te geven.

Programma

16:00 Welkom met video en drankje
16:30 In dialoog aan tafels van 6-8 personen
17:30 Opbrengsten oogsten
17:45 Samen eten en napraten
18:30 Sluiting

Let op: om deze ontmoeting zo gezond mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je op tijd te komen: niet te laat, maar ook niet te vroeg!

Gezonde gesprekken

In de zomerserie gezonde onlinegesprekken met Gezondheidspact Utrecht onderzochten inwoners, professionals en ondernemers wat in crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is. Lees in de ruwe verslagen/opbrengsten wat verschillende betrokkenen doen en willen als het gaat om gezond stedelijk leven in de toekomst.

Gegevens

Datum:
di 8 september 2020
Tijd:
16:00 - 18:30
Evenement Categorie:

Locatie

BAK, basis voor actuele kunst
Pauwstraat 13A
Utrecht, 3512 TG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.