Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelukkig zonder seks?

di 23 november 2021, 19:30 - 21:30

In deze dialoog praten we over gelukkig zijn zonder seks. Kan dat en hoe doe je dat? Welke rol speelt seksualiteit in jouw leven, in relaties, je familie, in werk, opleiding en andere gemeenschappen waar je deel van uit maakt? Ben je misschien gelukkiger zonder seks? Hoe is dat in je omgeving? En hoe ga je hiermee om? Praat je hierover of hou je dat liever voor jezelf? We luisteren naar elkaars verhalen, verlangens en delen onze dromen. Zo ontdekken we wat we zelf, met en voor elkaar kunnen doen om gelukkig te kunnen zijn zonder seks.

Gelukkig zonder seks?

Hoe kun je gelukkig zijn zonder seks? Of ben je misschien gelukkiger zonder seks? Hoe doe je dat en hoe ga je om met reacties uit je omgeving? Praat je hierover of hou je dat liever voor jezelf? Deel je ervaringen en je verlangens en luister naar verhalen anderen om te ontdekken wat hierin allemaal mogelijk is, hoe je zonder seks gelukkig kunt zijn.  En hoe we behoeften en waarden van anderen rondom gelukkig zijn met/zonder seks kunnen respecteren. Wat is jouw ideaal, zie je graag anders en wat kun je zelf doen om jouw ideaal dichterbij te brengen?

Serie over Seksualiteit

Deze dialoog maakt deel uit van een serie over sexualiteit. In deze serie verdiepen we met oud, jong en iedereen het thema sexualiteit. Dat doen we op vier dinsdagavonden van 19:30 uur tot 21:30 uur met iedere keer een andere invalshoek. Deels online en deels op maliebaan 45. Je kunt je inschrijven voor de hele serie of voor een thema dat je in het bijzonder aanspreekt.

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogEen dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
di 23 november 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.