Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Saffier: Geluk vinden

vr 30 april 2021, 10:00 - 12:00

Wat maakt jou gelukkig? In deze dialoog in de Saffier gaan we in gesprek over geluk. Wat is je mooiste ervaring met geluk? Deel je geluksmomenten en laat je inspireren door de verhalen van anderen. 

Ontdek wat jou gelukkig maakt en laat je hiervoor inspireren door 101 tickets to paradise >>>

Geluk vinden

Wanneer ervaar jij geluk? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Als het sneeuw of juist de zon schijnt? Als je vrienden ontmoet of juist alleen een wandeling maakt? Als je muziek luistert of juist als het helemaal stil is? Wat is ervoor nodig om je gelukkig te voelen?

Soms lijkt het alsof mensen alle geluk van de wereld hebben en alles voor de wind gaat. Terwijl anderen hard voor hun geluk moeten werken. Hoe is dat bij jou? Zit geluk voor jou in de kleine dingen? Of is er meer nodig om jou écht geluk te laten ervaren?

Perfect Holiday

Delen en oogsten

9:45 Inloop
10:00 Welkom en inspiratie op het thema
10:15 In dialoog (in groepen)
11:45 Opbrengsten oogsten
12:00 Afsluiting

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogEen dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt. Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Gegevens

Datum:
vr 30 april 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Saffier
Saffierlaan 8
Utrecht, 3523 RC
+ Google Maps
Site:
https://ujijwij.nl/contact/