Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Financieel gezond uit de crisis

do 12 november 2020, 19:30 - 22:00

Wat voor effect heeft de coronacrisis op jouw portemonnee? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen! Deze dialoog vindt plaats online via Zoom.

Ben je er financieel op achteruit gegaan tijdens de coronacrisis? Of heb je juist kunnen sparen omdat je minder de deur bent uitgegaan? Ben je je baan kwijtgeraakt door de gevolgen van de crisis? Heb je als freelancer minder of juist minder opdrachten gekregen? Heb je steun van de overheid nodig (gehad)?

Zijn de financiële gevolgen van de crisis voor jou een oorzaak van stress? Maak je je zorgen over de komende maanden? Moet je jouw dromen, leven en carrièreplannen aanpassen? Misschien ben je door de veranderingen een geïnspireerd om een nieuwe weg in te slaan? De financiële gevolgen van de crisis zijn voor iedereen anders. In deze dialoogbijeenkomst delen we onze ervaringen over de financiële impact van de coronacrisis. We bespreken onze dromen en de concrete stappen die we kunnen zetten om financieel gezond uit de crisis te komen.

Sterker uit de crisis

Vanwege het coronavirus is ons leven er plotseling heel anders uit gaan zien. We moesten zoveel mogelijk thuisblijven en als dat kon vanuit huis werken of studeren. We maakten ons zorgen over ons werk. Het werd moeilijker familie en vrienden te ontmoeten. We moesten wennen aan 1,5 meter afstand houden van elkaar. Sinds juni zijn de maatregelen versoepeld en mag er langzaam weer wat meer. Toch blijft het virus ons leven beïnvloeden, zolang we moeten blijven oppassen en afstand houden. Hoe heb jij de coronacrisis ervaren? Ben je anders tegen dingen aan gaan kijken door jouw ervaringen tijdens de crisis? Welke veranderingen wil je vasthouden en hoe kun je dat doen?

Deze bijeenkomst is een onderdeel van de dialoogserie Sterker uit de Crisis >>>

Belangrijk

  • De gesprekken zijn ‘s avonds van 19:30 tot 22:00 uur
  • De gesprekken vinden plaats online via Zoom.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een gesprek waarin we zonder te oordelen onze ervaringen en ideeën delen. Als je spreekt vanuit je hart en luistert vanuit nieuwsgierigheid naar jezelf en de ander levert dit vaak verrassend nieuwe inzichten op waar je voordeel mee kunt doen.

Meer over wat een dialoog is >>>

 

Deze bijeenkomst is onderdeel van de dialoogserie Sterker uit de Crisis en organiseren we samen met de Kargadoor. De serie is onderdeel van het project Online Erbij Horen in Crisistijd.

Gegevens

Datum:
do 12 november 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Kargadoor
Oude Gracht 36
Utrecht, O3511 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Registraties zijn gesloten voor dit evenement.