Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Erbij horen, met huid en haar

ma 2 november 2020, 19:30 - 21:30

Op maandag 2 november gaan we online in gesprek over het thema Erbij horen met huid en haar. Doe met ons mee voor een inspirerend gesprek over afkomst, inclusie en verbondenheid, in Nederland en daarbuiten. Meld je aan via de rode knop. 

Erbij horen, met huid en haar

Voel jij je welkom op je school, je werk of in je buurt? Is je afkomst iets waar je wel eens aan denkt of juist niet? Merk je de effecten van je uiterlijk in je dagelijkse leven? Hoe vormen de kleur van je huid, de textuur van je haar en het geluid van je stem je gevoel van verbondenheid met je samenleving?

Heb je er wel eens bij stilgestaan, hoe anderen jou zien: behoor je tot een groep of word je benaderd als een individu? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen in deze onlinedialoog over afkomst, inclusie en verbondenheid.

Deze dialoog is onderdeel van de Week van de Dialoog 2020 met het thema Erbij horen.

Meer lezen:

Wat is een online dialoog?

In onlinedialogen kun je vanaf je computer, video of smartphone via online Zoomsessies in gesprek met anderen terwijl je elkaar ziet en hoort. Via internet ga je met 4 tot 6 mensen in gesprek onder begeleiding van een dialoogbegeleider. We delen onze ervaringen, hoop en wat we gaan doen volgens de dialoogmethodiek. Als je je aanmeldt ontvang je voor aanvang van de dialoog een loginlink en een wachtwoord. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
ma 2 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisatoren

Pax
Utrecht in Dialoog