Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Enik: Geldzorgen

ma 14 oktober 2019, 14:00 - 17:00

Steeds meer Utrechters hebben zorgen over geld, moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, mee te doen en hun kinderen mee te laten doen. Praten helpt! Luisteren ook! Deel daarom je ervaringen, zorgen en hoop. En luister naar de verhalen van anderen! Om van elkaar te leren, nieuwe wegen en lichtpunten te ontdekken. Sluit je aan en doe mee! Iedereen is welkom!

Geldzorgen bespreken

Heb jij geldzorgen? Je bent niet de enige! Luister naar verhalen van anderen, overwin je schaamte en deel hoe je met te weinig geld overleeft. Wat werkt bij jou? Wat brengt verlichting? Wat heb je daarvoor nodig? Kom aan tafel en ga in gesprek om meer voor elkaar te betekenen.

Praten over geldzorgen is vaak het begin van verandering. Luisteren naar anderen, stem geven aan hoop op mee te doen in de samenleving, van betekenis te zijn voor anderen en gelijkwaardig behandeld te worden lucht op en verlicht. Door over geldzorgen te praten kun je van elkaar leren en verder komen.

Meer over Geldzorgen bespreken >>>

Programma

14:00 Inloop
14:30 Welkom en inspiratie op het thema
15:00 In groepjes met elkaar in dialoog
16:30 Inzichten met delen en napraten
17:00 Afsluiting

Wat is een gelddialoog?

In een gelddialoog gaan we met zes tot acht personen aan tafel en met elkaar in gesprek. We vertellen wie we zijn, wat we hebben meegemaakt, luisteren naar elkaar, delen onze ervaringen, dromen en wat we doen.  Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. De gesprekken worden begeleid door ervaren dialoogbegeleiders. Door onze ervaringen te delen, te luisteren naar de verhalen van anderen en onze schaamte te overwinnen komen we verder!

Lees meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
ma 14 oktober 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Enik Overvecht
Neckardreef 12 3562CN Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.