Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Enik: Erbij Horen

ma 7 oktober 2019, 14:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on ma 14 oktober 2019 at 14:00

In de Week tegen Eenzaamheid gaan we bij Enik Overvecht in gesprek over Erbij Horen om met elkaar tot nieuwe inzichten te komen. Bij wie en wat hoor jij en wil je horen? Bij welk gezelschap, welke club, groep, beweging of iets heel anders? Hoor je bij een wijk, buurt, straat, familie of iets heel anders? Bij mensen die op je lijken of mensen die heel verschillend zijn?

Deel je ervaringen en luister naar de verhalen van anderen. Ook over hoe je de toekomst graag zou zijn en wat je hiervoor doet. Je kunt je aanmelden via de rode knop. Iedereen is van harte welkom bij Enik Overvecht, dus neem vooral ook je buren, familie, clubgenoten en vrienden mee!

Erbij horen

Waar wil jij wel en niet bijhoren? Bij welk gezelschap, welke club, groep, beweging of iets heel anders? Hoor je bij een wijk, buurt, straat, familie of iets heel anders? Bij mensen die op je lijken of mensen die heel verschillend zijn? Deel je ervaringen en luister naar de verhalen van anderen. Enik Overvecht is een plek waar mensen met ervaring in sociale uitsluiting en psychische problemen op gelijkwaardige basis samenkomen. Iedereen is van harte welkom!

Meer dialoog in de week tegen Eenzaamheid >>>

Programma

14:00 Inloop met soep en een broodje
14:30 Welkom en inspiratie op het thema
15:00 In groepjes met elkaar in dialoog
16:30 Inzichten met delen en napraten
17:00 Afsluiting

Wat is een dialoog?

Utrecht in Dialoog

Een dialoog is een openhartig gesprek over ervaringen, verlangens en mogelijkheden dat tot nieuwe inzichten kan leiden. Écht luisteren naar verschillende ervaringen en perspectieven ligt aan de basis van een dialoog. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je maakt kennis met elkaar, deelt aan tafels van zes tot acht personen ervaringen en verlangens en onderzoekt waar het om draait.Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies. Een dialoog duurt ongeveer twee uur. Een dialoogtafel wordt begeleid door een getrainde dialoogbegeleider.

Lees meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
ma 7 oktober 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie: