Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elkaar zien in werk

di 6 november 2018, 18:00 - 21:00

Wat gebeurt er als je de ander ziet in werk, en als je zelf gezien wordt in werk, in wat je doet, bijdraagt en wie je bent? Onderzoek wat dit doet en wat er gebeurt als we elkaar echt zien in werk, voorbij verschillen en vooroordelen? Deel je ervaringen, dromen en wat je gaat doen om elkaar in werk te zien.

Op dinsdag 6 november, in de Week van de dialoog 2018 gaan we bij CNV Connectief, vlakbij Station Overvecht met elkaar in gesprek over ‘Elkaar Zien in Werk’. Iedereen is welkom. Jong en oud, mensen met en zonder werk en kleur. Neem vooral ook je buren, collega’s en medestudenten mee!

Programma

17:30 uur:    Inloop met Pizza’s!
18:15 uur     Welkom en opening door wethouder Linda Voortman en Jan de Vries van CNV Connectief
18:30 uur     In gesprek met ervaringsdeskundigen, Abdel Harchaoui (DOK030), Laura Coello (Inclusive works) en Radj Ramcharan (Stichting Asha).
19:00 uur     Aan tafels van 6-8 personen in gesprek over ervaringen, dromen en acties
20:30 uur     Opbrengsten delen
21:00 uur     Afsluiting en napraten

Elkaar zien in werk

Wat waardeer jij in collega’s, stagiaires, starters, ervaren collega’s en ouderen? Hoe kijk je naar je nieuwe en oude collega’s? Heb je oog voor verschil? Of kijk je door kleur, aard, kleding, leeftijd, opleiding heen, en zie je iemand echt?  En hoe word jij zelf gezien in je werk, op stage, als starter. Wat wordt gewaardeerd en hoe ga je hiermee om? En wat is je ideaal als het gaat om elkaar zien in werk? Wordt iedereen evenveel gezien, of zijn er verschillen? Hoe ziet dat er dan uit? En wat ga je doen om je ideaal te realiseren?

Meer over Elkaar zien >>>

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Ontmoeting vanuit wezenlijke nieuwsgierigheid staat voorop. We verkennen ervaringen, zienswijzen, dromen en mogelijkheden.

Meer over wat een dialoog is >>>

Vragen?

Download de flyer of neem contact op met Malika El Johri: m.eljohri@cnv.nl

Week van de dialoog 2018 >>>

Gegevens

Datum:
di 6 november 2018
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

CNV Connectief
Tiberdreef 4
Utrecht, 3561GG Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

CNV Connectief
Dock030

Registraties zijn gesloten voor dit evenement.