Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elkaar zien in Terwijde

do 8 november 2018, 10:00 - 12:00

Op donderdagoctend 8 november gaan bewoners  van Terwijde in gesprek over de Elkaar zie in Terwijde. Van 10:00 uur tot 12:00 uur in buurtcentrum Hof ’t Spoor, Operettelaan 629 3543 BR in Terwijde (naast station Utrecht Terwijde) met aansluitend de mogelijkheid van een gezamenlijke lunch. Deelname is gratis. U bent van harte welkom.  Je kunt je hier aanmelden.

Elkaar zien in Terwijde

In Terwijde wonen en werken mensen met verschillende achtergronden. Sommige bewoners ontmoeten elkaar in Hof ’t Spoor, anderen elders. Wat gebeurt er als je echt gezien wordt in wie je bent, wat je kunt, en wat gebeurt er als je een ander echt ziet? Wat zou je graag willen, waar verlang je naar als het gaat om Elkaar zien in Terwijde? Verlang je naar een meer eigen ontmoetingsplek in de wijk, beter contact met je buren of heb je een heel andere droom? Welke stap kunt en wilt u zetten om uw ideaal dichterbij te brengen, alleen en samen met andere buurtbewoners?  Samen een feest organiseren, in de tuin werken, door de wijk wandelen of actie voeren?

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt, maar om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen. In een dialoog onderzoek je samen waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog

Elkaar zien in Terwijde flyer

Gegevens

Datum:
do 8 november 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement.