Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elkaar zien in Oost

di 6 november 2018, 10:00 - 12:00

Op dinsdag 6 november van 10:00 – 12:00 uur is er een dialoogbijeenkomst met als thema Elkaar zien in Oost. De bijeenkomst vindt plaats in in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is hier van harte welkom! Je kunt je hier aanmelden.

elkaar zien in OostDeze dialoog vindt plaats in de Week van de Dialoog met als thema Elkaar zien, je gezien en gehoord voelen voor wie je bent.

Elkaar zien in Oost

We leven in de zelfde buurt, kruisen elkaar in de bus of bij het boodschappen doen, maar zien we elkaar wel echt? Wat je ziet is niet altijd wat het lijkt. En wat het lijkt, is niet altijd wat het is. Aan de hand van iemand zijn uiterlijk, trekken we al heel snel en vaak onbewust conclusies over wie deze persoon is. Soms kloppen die conclusies, maar ze kunnen ook de plank helemaal misslaan. Het is waardevol om verder te kijken dan de eerste aanblik en de ander écht te zien; als mens, met een eigen verhaal en eigen gedachten. Op 6 november gaan we in dialoog over zien en gezien worden in je eigen buurt.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Meer

Thema Elkaar Zien
Podium Oost in Dialoog 2018
Week van de Dialoog 2018

Elkaar zien in Oost flyer

Gegevens

Datum:
di 6 november 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Podium Oost
Oudwijkerdwarsstraat 148
Utrecht,
+ Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement.