Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elkaar zien in De Alchemist

do 6 juni 2019, 16:00 - 19:00

Ook zin in een bijzondere avond? Donderdag 6 juni om 16.00 uur is de feestelijke opening van de  fototentoonstelling Elkaar Zien in De Alchemist. We nodigen alle bewoners van de Alchemist, inwoners van Transwijk en Kanaleneiland en vrienden van Utrecht in Dialoog van harte uit om elkaar hier écht te zien en ontmoeten! In deze feestelijke bijeenkomst gaan we met elkaar op zoek naar de toekomst van betekenisvolle ontmoeting en samenwerking in De Alchemist.  Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Elkaar Zien

Ter ere van 10 jaar Utrecht in Dialoog toeren we met de fototentoonstelling Elkaar Zien door Utrecht. Middels prikkelende vragen nodigt de tentoonstelling je uit tot interactie. De portretten van Utrechters zijn op de Stadhuisbrug gemaakt door de fotografen Haya Alsalama (1992, Syrië), Peter Falkenberg (1963, Duitsland) en inzet van vrijwilligers. De foto’s zijn tvan 6 juni tot 30 augustus 2019 te zien in De Alchemist. 

Met elkaar in gesprek

Om een levendige community te creëren moet je elkaar zien, de ontmoeting aangaan, verkennen welke dromen je deelt met anderen. In leuke speeddate-sessies nodigen we je uit om kennis te maken met de gebruikers en omwonenden van De Alchemist. We zijn benieuwd naar jouw ideeën rondom ontmoeten, verbinden en betekenisvol samenwerken op deze bijzondere plek. Met een hapje, drankje en muziek sluiten we samen af. 

Elkaar zien

16:00 Inloop en fototentoonstelling bekijken

16:30 Welkom en feestelijke opening 

17:00 Speeddaten over ‘elkaar zien’ in De Alchemist &   dromen delen

18:00 Samen eten, drankje en opbrengsten delen

18:30 Netwerken tijdens muziek  ?  ?    

Meer

Fototentoonstelling Elkaar Zien

Gegevens

Datum:
do 6 juni 2019
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

De Alchemist
Europalaan 2
Utrecht, 3526 KS Nederland
+ Google Maps