Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elkaar zien bij verlies

wo 3 oktober 2018, 19:30 - 22:00

In de week tegen eenzaamheid organiseren we in samenwerking met de Stichting Trost een dialoog over verlies en troost. Voor als je anderen wilt zien en ontmoeten die in rouw zijn of met rouw te maken hebben, hierover in gesprek willen. We starten met een gedicht ter inspiratie op het thema. Yvonne van Almaren verzorgt een muzikaal intermezzo op de Hang. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. 

Elkaar zien bij verlies

Ben je in rouw? Of is er een dierbare in rouw? Wil je anderen zien en ontmoeten die te maken hebben met verlies? Hierover praten in een kleine groep onder begeleiding van een ervaren gespreksbegeleider van Utrecht in Dialoog? Meld je aan bij Hetty Stok, vrijwilligerscoördinator van Stichting TrösT via info@trost.nl.

Delen en luisteren

Utrecht in Dialoog Wil je jouw verhaal delen en luisteren naar verhalen van mensen die ook met rouw te maken hebben? Ben je benieuwd hoe anderen met verlies om gaan? Wil je onderzoeken welke plek jouw verlies of dat van een dierbare verdient, hoe je verder kunt? In een dialoog ga je echt met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit je hart en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom. Lees hier meer over wat een dialoog is >

Meer

Stichting TrösT  wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen, die met verlies door de dood hebben te maken. Wij willen een plek bieden, waar sterfelijkheid, dood en rouw aandacht krijgen.

Verdriet verandert, gedicht Marinus van den Berg

Activiteiten week tegen eenzaamheid
Download Flyer Elkaar zien bij Verlies

Gegevens

Datum:
wo 3 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Griftpark
Utrecht, Nederland

Organisatoren

Trost
Utrecht in Dialoog