Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Echt Utregs Samenspel

do 21 november 2019, 17:45 - 21:00

Wij nodigen jullie graag uit voor de bijeenkomst Utregs Samenspel op donderdag 21 november, van 18:00 tot 21:00 uur bij BAK, basis voor actuele kunst, Utrecht. Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Utregs Samenspel

Tijdens deze bijeenkomst delen we onze ideeën over de stad. Hoe wij kunnen samen werken aan een mooie toekomst van onze stad, onze wijk, onze buurt of onze straat als het gaat om welzijn, zorg en wonen? Wat zijn onze dromen als het gaat om Echt Utregs Samenspel, waar zien we dit al ontstaan en wat is nodig om dit te verduurzamen?

Programma

  • 17.45: Inloop en ontvangst met hapje en drankje
  • 18.00: Welkom in het Trappenhuis van de stad! Met een rondleiding langs de installaties door kunstenaar Jeanne van Heeswijk.
  • 18:30: In dialoog over Echt Utregs samenspel in welzijn, zorg en wonen. In groepen van 8 tot 10 personen onderzoeken waar het Utregs Samenspel al verschijnt en wat dit mogelijk maakt.
  • 20:15: Centraal oogsten: randvoorwaarden voor Utregs Samenspel. Opbrengsten en inzichten van de verschillende tafels delen. Wat is nodig om Utregs Samenspel op de wagen te krijgen? En hoe nu (samen?) verder, aan de slag?
  • 21:00: Afsluiting

Trappenhuis van de stad

De bijeenkomst vindt plaats in het Trappenhuis van de stad van BAK, basis voor actuele kunst. We laten ons inspireren door de gesprekken van en door Utrechters en de kunst-installaties van Jeanne van Heeswijk en gebruiken de dialoog om met elkaar in gesprek te gaan. Meer informatie vind je hier>>>

Het onderstaande beeldbestand bevat de opnames van de dialogen met initiatiefrijke Utrechters in Het trappenhuis van de stad, die plaatsvonden bij BAK in Utrecht op 14 en 15 september 2019, tijdens de opening van de tentoonstelling Trainings for the Not-Yet.

Meer over de Training for the not yet >>>

Gegevens

Datum:
do 21 november 2019
Tijd:
17:45 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

BAK, basis voor actuele kunst
Pauwstraat 13A
Utrecht, 3512 TG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.