Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PAX-workshop Inclusief Samenleven

wo 23 juni 2021, 19:30 - 21:30

In deze dialoogworkshop leer je hoe je zelf en met elkaar vredesdialogen voor Inclusief Samenleven kunt organiseren en begeleiden. Wil je in de Vredesweek 2021 of op een ander moment een dialoog rond dit thema organiseren en/of begeleiden? Zoek je inspiratie voor de invulling van een vredesevenement? Sluit je aan bij deze workshop! De workshop vindt plaats via Zoom en wordt verzorgd door Wilma de Buck. Je kunt je aanmelden via  vredesweek@paxforpeace.nl.

Lees hier het verslag van de PAX-dialoogworkshop van vorig jaar >>>

Programma

19:15 Opening en welkom in Zoom
19:30 Welkom en kennismaken
19:45 Verkenning Thema: Inclusief Samenleven (in groepen)
20:45 Opbouw & basisprincipes van een vredesdialoog
21:00 Eigen of gezamenlijke (online) dialogen in de vredesweek voorbereiden
21:30 Afronding

Voor wie

Voor lokale initiatieven/groepen die mee willen doen aan de PAX-Vredesweek 2021, een (online) vredesdialoog willen organiseren en/of begeleiden rond het thema Inclusief Samenleven. En voor mensen die in ander verband een dialoog of serie willen organiseren rond dit thema. Jong, oud, nieuw en iedereen is van harte welkom om aan te sluiten. Je kunt ook met je hele initiatiefgroep aansluiten. Ervaring is niet nodig.

Wat is een vredesdialoog?

In een vredesdialoog deel je persoonlijke verhalen met mensen die je niet vanzelf tegenkomt en ontdek je andere vaak verrassende invalshoeken. Je onderzoekt aan de hand van persoonlijke ervaringen wat vrede voor jou en anderen betekent, wat je wil veranderen en kunt doen. Een vredesdialoog biedt een breder perspectief, leidt tot dieper inzicht en concrete persoonlijke actie om vrede dichterbij te brengen.

Lees de handleiding Vredesdialoog Inclusief Samenleven.

Meer

Dialoogbijeenkomst organiseren
Dialoog leren begeleiden
Trainingen en workshops
PAX-toolkit
Dialooginitiatieven 

Gegevens

Datum:
wo 23 juni 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.