Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialoogfeest Ontdek De Ander

vr 1 november 2019, 12:00 - 20:00

Gratis

Op vrijdag 1 november vieren we de aftrap van de Week van de Dialoog  2019 in Utrecht in Krachtstation Kanaleneiland met iedereen die de dialoog een warm hart toedraagt. We geven met elkaar aandacht en ruimte voor dialoog in de samenleving, in de stad, wijk, buurt, op school, thuis, in sportclubs om met elkaar het geheel beter te zien, tot nieuwe inzichten en tot meer inclusieve oplossingen te komen. Ben je ook van de partij? Doe je mee? Meld je aan via de rode knop. Toegang is gratis. 

Feestelijke viering

In Utrecht delen we onze ervaringen, dromen en acties, ons eten en onze talenten in Krachtstation Kanaleneiland. Dat doen we in een dialoogfeest met verschillende tafels.  Neem mee wat je wilt delen, iets lekkers, iets anders waar je iets over wilt vertellen, maar in ieder geval jezelf. Ook je buren, collega’s en familieleden zijn van harte welkom!

Ontdek De ander ook in de fototentoonstelling rond 10 jaar Utrecht in Dialoog. Nu te zien in het Krachtstation en bij Boex om de hoek! En in de video’s van de BAK Trappenhuisgesprekken over de toekomst van de stad. Met bewoners van het Krachtstation, uit Kanaleneiland en meer.

Middagprogramma

12:00 – Feestelijke Opening Dialoogfeest. Neem je favoriete eten mee om hierover te vertellen. Deel je verhaal en je eten.
12:30 – Dialoog en Lunchen met De Ander (deel je verhalen en eten, alleen met vrouwen kan ook)
12:30 – Verhalentafel, terugblikken op momenten uit het leven die de moeite waard zijn om te delen: een spel met Gerdi Keeler, een dialoog aan de hand van een spel.
14:30 – Werken met de Wijk, ontdek De Ander met wijkbewoners, collega’s, werkzoekenden, ZZP’ers, pensionada’s.

Avondprogramma

17:00 – Ontspannen het weekend in met muziek uit Kanaleneiland met Edwin Berg en andere wijkbewoners. Neem zelf je muziekinstrument mee en sluit je aan bij de jamsessie! Voor iedereen die hard werkt en zin heeft in weekend!
18:15 – Potluckdialoog: Eten met De Ander (deel je meegenomen maal en je verhaal met stadgenoten en vier het weekend.
20:00 – Afsluiting

Ontdek De Ander

We laten ons inspireren door de fototentoonstelling die is gemaakt om 10 jaar Utrecht in dialoog te vieren. We nodigen we je hiermee van harte uit om stil te staan bij stadgenoten, de Ander in de ogen te kijken en te ontdekken. Waar ben je nieuwsgierig naar? Welke vraag wil jij die Ander, je stadgenoten graag stellen? Waarover wil je in gesprek met stadgenoten? De fototentoonstelling is de hele maand in het Krachtstation Kanaleneiland te zien.

Meer activiteiten in de week van de dialoog >>>
Lees meer over Ontdek De ander >>>

Krachtstation Kanaleneiland

Krachtstation Kanaleneiland is een inspirerende plek voor wonen, werken en vermaak in, voor en door de wijk. Waar met vereende krachten uit de wijk een oud schoolcomplex is omgetoverd tot een bruisend centrum. Waar mensen, initiatieven en bedrijven werken aan een sterke wijk. 

Meer

Maand van de dialoog 2019
Elkaar zien
Wat is een dialoog?

Gegevens

Datum:
vr 1 november 2019
Tijd:
12:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Krachtstation Kanaleneiland
Amerikalaan 199
Utrecht, Utrecht 3526 VD Nederland
+ Google Maps