Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Podium Oost: Wintertijd

di 5 november 2019, 10:00 - 12:00

Gratis

Op dinsdag 5 november van 10:00 – 12:00 uur is er een dialoogbijeenkomst met als thema Wintertijd. De bijeenkomst vindt plaats in in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is van harte welkom!

Wintertijd

In november, in de week van de dialoog kijken we vooruit in een dialoog over de wintertijd. Wat betekent deze tijd voor jou, verheug je je op donkere of stille dagen, de lichtfeesten of zie je er tegen op? Bereid je je erop voor of laat je het over je heen komen? Geniet je van de voorpret of ben je blij als het voorbij is? En hoe is het als een ander de wintertijd heel anders ervaart, hier anders mee omgaat. Wat is je ideale wintertijd en wat doe je voor een mooie wintertijd. Laat je vooral verrassen door anderen!

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak tussen meer personen. Mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Download, print en deel de flyer

Gegevens

Datum:
di 5 november 2019
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Podium Oost
Oudwijkerdwarsstraat 148
Utrecht,
+ Google Maps