Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Podium Oost: Vrienden maken

di 10 september 2019, 10:00 - 12:00

Op dinsdag 10 september van 10:00 – 12:00 uur is er een dialoogbijeenkomst met als thema Vrienden maken. De bijeenkomst vindt plaats in in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is van harte welkom!

Vrienden maken

In september tijdens de Week tegen Eenzaamheid gaan we in gesprek over het thema vrienden maken. Hoe ontstaan vriendschappen eigenlijk? Wat verbindt, voedt en versterkt een vriendschap? Hoe is de band met je nieuwste vriend tot stand gekomen? Deel je ervaringen en dromen over vrienden maken met jong en oud. Bekijk de video en luister wat kinderen over vriendschap zeggen.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak tussen meer personen. Mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Download, print en deel de flyer

Gegevens

Datum:
di 10 september 2019
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Podium Oost
Oudwijkerdwarsstraat 148
Utrecht,
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.