Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Podium Oost: Liefde

di 11 juni 2019, 10:00 - 12:00

In de aanloop naar het Midzomergracht festival gaan we op dinsdag 11 juni van 10 – 12 uur in dialoog over Liefde in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is hier van harte welkom! Deze dialoog maakt deel uit van de serie regenboogdialogen rond het Midzomergrachtfestival en de buurtdialogen die in 2019 in Podium Oost plaatsvinden.

Liefde

In juni viert Utrecht tijdens het Midzomergracht Festival seksuele en gender diversiteit. Een goed moment om samen in gesprek te gaan over ‘liefde’. Op 11 juni delen we onze ervaringen en dromen over liefde en zetten we een eerste stap om deze droom waar te maken.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak tussen meer personen. Mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Meer

Download, print en deel de flyer
Wat is een dialoog? >>>
Meer over de regenboogdialogen >>>
Meer buurtdialogen in Podium Oost >>>

Gegevens

Datum:
di 11 juni 2019
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Podium Oost
Oudwijkerdwarsstraat 148
Utrecht,
+ Google Maps