Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Dialoog in Nederland

di 6 juli 2021, 13:30 - 16:30

Zoombijeenkomst van Dialoog in Nederland (voorheen Nederland in Dialoog) om bij te praten, plannen voor de Week van de Dialoog te delen en te verkennen wat we de komende periode samen willen/kunnen doen. Alle dialooginitiatieven in Nederland, iedereen die geinteresseerd is in en bij wil dragen aan landelijke ontwikkelingen is van harte welkom om aan te  sluiten! Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Voorlopig programma

  • Welkom en overview, door kerngroep Dialoog in Nederland (zie hieronder)
  • Kennismaken & uitwisselen ideeën (PAX-Vredesweek, Week van de dialoog, tegen eenzaamheid, armoede….)
  • Verkennen wat we samen kunnen/willen doen?
  • Vervolgafspraken (zie ook Richtingsdocument Dialoog in Nederland 2021-2025)
  • Open gesprek en napraten voor liefhebbers

Kerngroep Dialoog in Nederland

De kerngroep  Dialoog in Nederland is de afgelopen jaren in verschillende samenstelling bij elkaar gekomen om te bespreken hoe we als gezamenlijke dialoogsteden verder gaan/kunnen om elkaar lokaal en landelijk te versterken. Dit heeft geresulteerd in een feestelijke landelijke aftrap van de week van de dialoog 2020 en verschillende uitgangsdocumenten:

De komende periode vervolgen we de landelijke samenwerking onder de naam Dialoog in Nederland samen met andere dialooginitiatieven op basis van het Richtingsdocument Dialoog in Nederland 2021-2025 in aansluiting op duurzame ontwikkeldoelen (SDG’s).

Delen en elkaar versterken, de moeite waard

De kerngroep nodigt iedereen uit die bij wil dragen aan dialoog in Nederland om lokale ontwikkelingen, plannen en ideeën te delen, bij te dragen en mee te doen aan de Week van de dialoog 2021 met als thema De moeite waard. Wil je bijdragen, meedoen om de dialoog in Nederland en elkaar te versterken? Schrijf je in voor mailings en nieuwsbrieven of mail naar info@utrechtindialoog.nl.

De kerngroep bestaat momenteel uit Bernard Hilgers, Wendy Meyer, Sjaak Evers, Wilma de Buck, Eric de Haas, Joop Kools en Frank Wolff. We zoeken versterking in organisatiekracht en op het gebied van communicatie, (web)redactie en social media.

Gegevens

Datum:
di 6 juli 2021
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.