Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialogische competenties

zo 20 oktober 2019, 14:30 - 17:00

Dialoog is veel meer dan een prettige, respectvolle manier om met elkaar om te gaan en een gevoel van verbondenheid met anderen. Het doorbreekt oude gewoontes en patronen en vormt een basis voor vernieuwing in het persoonlijk leven en in het werk. Welke competenties hebben we nodig om op een dialogische manier in het leven van iedere dag te staan? Hoe kan ons dagelijks leven de kwaliteit van aanwezigheid en verbondenheid hebben als de dialoogcirkel? Die vraag is het thema van deze workshop.

Nieuwsgierig? Kom naar de dialoogworkshop met Kees Voorberg over Dialogische competenties. Van 14:30 uur tot 17 uur op Maliebaan 45.

Verdieping en inspiratie

Voor dialoogbegeleiders en andere dialoogliefhebbers bieden we in 2019 verdieping en inspiratie in de vorm van een serie dialoogworkshops met Kees Voorberg op zondagmiddag op Maliebaan 45. De bijeenkomsten beginnen met een korte introductie op het thema dat aan de orde is. De vragen die gesteld worden zijn ingang om interactie/dialoog tussen deelnemers op gang te brengen. Je doet actief mee in een proces van samen nadenken over en reflecteren op het thema. Je bent natuurlijk vrij om zelf te bepalen waarvoor je open wilt zijn en waarvoor niet, wat je van jezelf wilt laten zien en wat niet.

Thema’s

27 januari 2019: Dialoog en omgaan met stress
19 mei 2019: Community building
20 oktober 2019: Dialogische competenties voor de 21e eeuw

Kees Voorberg

Kees Voorberg nodigt mensen uit zich open te stellen voor iets nieuws. Dat kan een andere manier van denken zijn of een andere manier van doen. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar de vraag hoe we als mensen impact kunnen hebben door werkelijk in contact met onszelf te zijn, terwijl we functioneren in de samenleving. Hoe kunnen we trouw blijven aan onszelf, onze eigenheid tot expressie brengen en in echt contact blijven met onze omgeving, waar we ook zijn, en juist daarmee onze wezenlijke bijdrage leveren?

Kees Voorberg is gespecialiseerd in dialoog en dialoogbegeleiding, heeft talloze dialoogprocessen begeleid in commerciële organisaties en binnen de publieke sector, in interculturele contexten, projecten en leefsituaties. Met Eelco de Geus heeft hij tussen 2008 en 2014 de Opleiding Dialoogprocesbegeleiding verzorgd en het boek In dialoog geschreven. Dit boek is op de bijeenkomst te koop.

Kosten

Vrijwillige bijdrage. Gratis voor dialoogbegeleiders die de afgelopen maand dialoogtafels voor Utrecht in Dialoog hebben begeleid.

Meer

Wat is een dialoog 
Dialoog begeleiden
Kees Voorberg
Download, print en deel de flyer

Gegevens

Datum:
zo 20 oktober 2019
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.