Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Delen kan schelen

do 11 november 2021, 19:30 - 21:30

sint maarten 2021Om Sint Maarten te vieren gaan we in gesprek over delen kan schelen. Hoe kunnen we de samenleving meer inrichten als een deelmaatschappij en hoe helpen we de wereld daarmee vooruit? Kom erover praten tijdens de dialoog ‘Delen kan schelen’.  Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze dialoog in De Kargadoor? Meld je dan nu aan via de rode knop!

Delen kan schelen

Je eet mee met de buren. Je deelt een auto met je vrienden. Scheelt weer! De heilige Sint Maarten deelde zijn kleding met de armen uit liefde en sympathie. Iets wat soms vergezocht lijkt in een individualistische maatschappij. In deze dialoog praten we over hoe we meer zouden kunnen delen met elkaar. Welke stappen kunnen we zetten om meer te delen, verschil te maken? 

Programma

19:00 Ontvangst
19:30 Introductie en inspiratie op het thema
20:00 Dialoog in groepen van 6-8 personen
21:15 Inzichten met elkaar delen
21:30 Afsluiting

 

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogEen dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Wat is een dialoog >>>

Informatie Corona maatregelen!

Je de Kargaador cultureel-maatschappelijk podium vanaf 25 september alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs. Binnen hoef je dan geen 1,5 meter afstand meer te houden. Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, moeten we je ook naar je legitimatiebewijs vragen.

Gegevens

Datum:
do 11 november 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Kargadoor
Oude Gracht 36
Utrecht, O3511 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.