Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De kracht van jouw lichaam

do 11 juni 2020, 19:30 - 21:30

Vanwege de Coronacrisis gaan we de komende tijd online in dialoog. Dat is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! We gebruiken de applicatie Zoom, die eenvoudig te downloaden is. Doe ook mee en meld je aan. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

De kracht van jouw lichaam

In deze coronatijd is het kwetsbare lichaam de norm geworden. Dat is niet voor iedereen makkelijk te aanvaarden. Mogelijk vertrouwde je altijd op het herstelvermogen van je eigen lichaam. Nu hopen we op een oplossing van buiten. Een vaccin dat ons gaat redden. Of zoals Marjan Slob het in haar Volkskrant column beschrijft: “Ik voel me een soort middelbare Rapunzel met almaar langer groeiende haren die in haar toren zit te wachten tot een prins met een vaccin haar komt redden.”

Hoe ervaar jij de kwetsbaarheid van jouw eigen lichaam? Is dit de afgelopen maanden veranderd? Wat doet het hopen op een vaccin met je? Hoe ga je om met het wachten op een oplossing van buiten?

Programma

19:30 Welkom en introductie van het thema
19:45 Uiteen in groepen voor dialoog
21:15 Nabespreking
21:30 Einde dialoog

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? We verwelkomen je graag een half uur voor aanvang in de Zoom-ruimte.

Lees meer over het gebruik van Zoom >>>

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak is dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 4 tot maximaal 6 deelnemers.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Onlinedialoog: hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het evenement via de rode knop. Je ontvangt dan een automatische bevestiging in je mailbox.
  • Op de dag van het evenement krijg je op het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven een inloglink voor het evenement toegestuurd en eventueel een inlogcode. Door op die link te klikken krijg je toegang tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer onlinedialogen >>>

Gegevens

Datum:
do 11 juni 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.