Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dans & Dialoog

zo 15 april 2018, 19:00 - 21:30


Tweetakt en Utrecht in Dialoog nodigen je van harte uit voor een dansconcert met nagesprek op zondag 15 april van 19-21:30 uur in Theater Kikker. Role Model is een “urban dansexplosie van verscheidenheid” van “zes danseressen die veel te melden hebben en niet in hokjes zijn te plaatsen.”  Een bijzonder 12+ dansconcert van DOX en het Nicole Beutler Project. Na afloop van de dansvoorstelling gaan we met elkaar in gesprek over eigen ervaringen en dromen met rolmodellen, en rolmodellen die ons inspireren om onze toekomst vorm te geven.

Tweetakt en Utrecht in Dialoog bieden de voorstelling met een aansluitende dialoog aan tegen een gereduceerd tarief van 8 euro. Met U-pas is de voorstelling gratis.

Inspirerende voorbeeld?


Heb jij een rolmodel, iemand die de wereld ten goede verandert, die een voorbeeld voor je is, je inspireert? Waar staat jouw rolmodel voor? Welke waarden draagt dit rolmodel uit? En hoe helpt dit rolmodel je leven en toekomst vorm te geven? Ben je zelf een rolmodel voor anderen?  Is een rolmodel de perfectie zelve, of maken rolmodellen ook fouten, kennen en tonen ze juist hun kwetsbaarheid? Welke rolmodellen hebben jou beïnvloed in het worden wie je nu bent in het zin en richting geven aan je leven?

Praktisch

Datum: zondag 15 april van 19:00 – 21:30 uurLocatie: Theater Kikker, grote zaal, Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht.
Programma: Om 19:00 uur bekijken we eerst de voorstelling Role Model met elkaar. Aansluitend, om 20:00 uur, gaan we in gesprek over onze ervaringen en dromen met rolmodellen.
Kosten: 8 euro, graag ter plekke contant betalen. Met U-pas is de voorstelling gratis.

In dialoog

Na afloop van de voorstelling gaan we aan tafels van zes tot acht personen met elkaar in gesprek. Het thema wordt verkend en er worden ervaringen, dromen en mogelijkheden uitgewisseld. Een getrainde dialoogbegeleider begeleidt het gesprek en zorgt ervoor, dat er naar elkaar geluisterd wordt en dat iedereen aan bod komt. In een dialoog overtuig je de ander niet van je eigen standpunten, maar luister je naar elkaars ervaringen. De dialoog na afloop van de voorstelling duurt ongeveer ander half uur.

 

 

Meer

Jongeren in dialoog
Wat is een dialoog?
Tweetakt: Role Model
Theater Kikker

Gegevens

Datum:
zo 15 april 2018
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht, 3512 GD

Reacties zijn gesloten.