Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatief in lockdown

do 14 januari 2021, 19:30 - 21:30

Hoe zien jouw dagen eruit in de lockdown? Heb je een nieuwe hobby? Creatieve manieren om in contact te blijven met je dierbaren? Hoe zorg je ervoor dat niet alle dagen op elkaar lijken en je aan de gang blijft? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze online dialoog. Iedereen is van harte welkom! Je kunt je aanmelden via de rode knop. 

Creatief in lockdown

Vanaf oktober vorig jaar is Nederland weer langzamerhand op slot gegaan. Op dit moment zijn alleen de essentiële winkels open, moeten we onze sociale contacten beperken en is het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven. Hoe zien jou dagen thuis eruit? Hoe zorg je ervoor dat niet alle dagen op elkaar lijken? Hoe blijf je aan de gang? Hoe voorkom je de verveling? Alle veranderingen kunnen gepaard gaan met spanningen en emoties die je misschien niet eerder zo ervaren hebt of juist met nieuwe creatieve ontdekkingen die je bij jezelf doet. Heb je last van eenzame gevoelens nu je er minder op uit kunt trekken en minder sociale contacten hebt? Kan online contact en activiteiten een oplossing bieden? Heb je een nieuwe hobby? Of een oude weer opgepakt? Deel je verhalen met anderen tijdens deze online dialoog.

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 14 januari 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.