Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contact Maken

wo 3 oktober 2018, 13:00 - 16:00

Je bent op woensdag 3 oktober 2018 van 13:00 tot 16:00 uur  van harte welkom voor een toneelstuk gevolgd door een dialoog over ‘Contact maken’ bij Bij Bosshardt.

De Week tegen de Eenzaamheid is een mooi moment om samen te komen, in gesprek te gaan, kennis te maken met buurtbewoners, en stil te staan bij de verschillende mooie contacten die we maken. 

contact makenProgramma

13:00 Inloop
13:30 Theaterstuk ‘De onzichtbare man’ van Martin Pragt
14:30 In groepjes in gesprek, met lekkere hapjes
16:00 Inzichten delen en afsluiting

Contact maken

Wat is contact eigenlijk? Gebeurt dat in een verrassende nieuwe ontmoeting met onbekenden of bij een afspraak met iemand die je al heel lang kent? Waarom is contact eigenlijk belangrijk, wat brengt het teweeg? Wanneer heb je eigenlijk echt contact?  Is dat anders als je jonger of ouder bent, nieuw in de buurt of er al langer woont, kinderen hebt of zorg draagt voor een dierbare? Wat heb je nodig om contact te maken? samen tegen eenzaamheid

Wat is een dialoog?

Een dialoogtafel is een groep van zes tot acht personen die met elkaar in dialoog gaan. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Ontmoeting vanuit wezenlijke nieuwsgierigheid staat voorop. We verkennen ervaringen, zienswijzen, dromen en mogelijkheden.

Gegevens

Datum:
wo 3 oktober 2018
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij Bosshardt
Marco Pololaan 115-117
Utrecht, 3526GB

Reacties zijn gesloten.