Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geluk in Terwijde

do 9 mei 2019, 10:00 - 13:00

Op donderdagochtend tussen 10 en 12 uur gaan buurtgenoten van Terwijde in gesprek met elkaar. Van 10:00 uur tot 12:00 uur in Huiskamer Hof ’t Spoor, Operettelaan 629 3543 BR. Aansluitend kun je deelnemen aan de gezamenlijke lunch. Deelname aan dialoog en lunch is gratis.  Je kunt je aanmelden via de rode knop. 

Geluk in Terwijde

In Terwijde leven mensen met meer en minder geluk. Sommige mensen zoeken geluk in Terwijde, anderen hebben het gevonden of vinden het. Hoe is dat voor jou? Wanneer, waarin ervaar jij geluk en wat is daarvoor nodig? Als de zon schijnt, je buiten bezig bent, met vrienden bent, muziek hoort, lekker aan het werk bent, bij een goed gesprek, bij klussen, eten koken? Waar zou je meer van willen, waar verlang je naar? Naar meer ontmoetingen, meer stilte, meer contact, meer buiten zijn of iets heel anders? Welke stap kun je zetten om dit te realiseren, en wat heb je daarvoor nodig?

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Huiskamer Hof ’t Spoor gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat niet om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Huiskamer Hof ’t Spoor
Download, print en deel de flyer Buurtdialoog Terwijde >>>

Locatie

Hof ’t Spoor Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog