Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lunetten: Slim met je geld

ma 23 maart 2020, 14:00 - 16:00

Het thema van de buurtdialoog Lunetten is dit keer: slim met je geld omgaan. Maandag 23 maart van 14-16 uur in de Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht. Een vertrouwde plek. Iedereen is welkom!

Wil je in gesprek over geld besparen? Ervaringen delen met geld besparen als je bijvoorbeeld zuinig wilt of moet leven, niets wilt verspillen, geen (nieuwe) schulden wilt maken, je impact op de natuur wilt verkleinen…? Ben je nieuwsgierig hoe anderen dit doen, welke toekomst ze voor zich zien en wat ze hiervoor doen? Je bent van harte welkom! Neem vooral ook je buurt- en wijkgenoten mee. Jong, oud en nieuw, iedereen die ervaring heeft met geld besparen en nieuwsgierig is naar de verhalen van anderen is van harte welkom!

Geld besparen

Waar denk je aan bij geld besparen? Hoe doe je dat als je krap bij kas zit? Kun je bij vrienden, familie of buren eten? Ga je naar de weggeefwinkel, leen je geld? Luister, deel en doe mee op 23 maart in De Musketon in Lunetten.

Dialoog LunettenProgramma

  • 14:00 inloop met koffie en thee
  • 14:15 introductie
  • 14:30 in dialoog in groepen van 6-8 personen
  • 15:30 inzichten delen en napraten
  • 16:00 afsluiting

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogIn een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven.

Aan tafels van 6 tot 8 personen delen we onze ervaringen met erbij horen als je niet werkt, onze dromen en wat we gaan doen om die dichterbij te brengen. Een dialoog duurt ongeveer twee uur en kent verschillende fasen.  Je verkent een thema en wisselt ervaringen, dromen en mogelijkheden uit. Een getrainde dialoogbegeleider begeleidt het gesprek.

Meer

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen in Lunetten, georganiseerd door Lunetten Wil Wel. Uit onderzoek onder bewoners van Lunetten bleek dat inwoners in gesprek willen over wonen, welzijn en gezondheid, dat er behoefte is om meer de diepte in te gaan en ook lastige onderwerpen te bespreken.

Lees de columns van Caronne Ionescu, vaste deelnemer in de buurtdialoog Lunetten.

Elkaar zien zonder oordeel
Ontmoeting in dialoog
Muziek of poezie

Gegevens

Datum:
ma 23 maart 2020
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Musketon
Hondsrug 17-19
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.demusketon.nl/

Organisator

Lunetten Wil Wel