Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online DialoogLab: Videoportretten

do 8 oktober 2020, 14:00 - 17:00

Vanwege de verscherpte coronamaatregelen is dit DialoogLab volledig online en werken we via zoom!

In het DialoogLab maken actief betrokkenen, partners en vrijwilligers van Utrecht in Dialoog samen evenementen. In dit speciale dialooglab ontwerpen we een eerste dialoog aan de hand van een videoportret van een Utrechtse dakloze samen met de maker van de video’s. De videportretten bekijken we van te voren.

Wat is een Dialooglab?

Na de (online) workshop Dialoog organiseren werken we in het Dialooglab met ervaren vrijwilligers/betrokkenen aan het organiseren en communiceren van dialoogbijeenkomsten in jouw organisatie, buurt, school, sportclub of wijk. Met elkaar bereiden we (blended en online) (buurt)dialogen voor, zetten we de evenementen op de website, werven we deelnemers via social media social en bespreken we de follow up van bijeenkomsten. In het Dialooglab kun je meedenken over bijeenkomsten of series, het verder brengen van opbrengsten, in beeld brengen van de impact en de voorbereiding van speciale projecten. Je kunt ook een eigen bijeenkomst of serie ontwerpen, voorbereiden inclusief communicatie en werving. We focussen ons op online en blended dialoogbijeenkomsten met oud, jong en iedereen om Erbij te horen en sluiten aan bij thema’s die leven en de actualiteit in coronatijd.

Voor wie?

Wil je een dialoog (helpen) organiseren, samen met anderen een dialoog(serie) ontwerpen en vormgeven? Wil je meehelpen met de communicatie en werving van deelnemers? Ben je goed in (web)teksten schrijven? Vind je het leuk om video’s, foto’s of ander beeldmateriaal te maken? Wil je iets betekenen, terugdoen voor de samenleving, maar weet je nog niet goed hoe? Je bent van harte welkom!

Met en van elkaar leren

We werken volgens de principes van de waarderende aanpak. We leren van positieve ervaringen en maken gebruiken van de kracht van onze dromen om verder te komen. We maken een schets, ontwerp van de opzet van de dialoog en afspraken over de verwezenlijking: wie pakt wat op en wat is er verder nog nodig.

Meer

Dialoog organiseren
Buurtdialogen: Erbij Horen
Handboek Tafelorganisatoren Utrecht in Dialoog (2016)
Handleiding Nederland in Dialoog (2016)
Materialen voor organisatoren

Gegevens

Datum:
do 8 oktober 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.