Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alles is liefde

do 11 februari 2021, 19:30 - 21:30

Vier jij Valentijnsdag? Is Valentijnsdag een aanleiding om extra liefde te geven? En aan wie en wanneer geef jij liefde? Zijn wij wel lief genoeg voor elkaar? In deze dialoog praten we met elkaar over het geven van liefde aan een partner, een familielid of een willekeurige voorbijganger. Iedereen is van harte welkom! Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Alles is liefde

“It’s love that makes the world go round.” – W.S. Gilbert

Op 14 februari, Valentijnsdag, staan we stil bij de romantische liefde voor een partner. Maar er zijn uiteraard nog veel meer vormen van liefde voelen en geven. Wat betekent liefde voor jou? Hoe geef jij liefde aan een ander? Aan een partner, maar ook aan familieleden, vrienden, vreemden? Op welke manier laat jij je liefde zien? En wat kan het geven van liefde teweeg brengen? Wat doet het met jou als je liefde ontvangt van een ander? Deel je liefdeservaringen in deze online dialoog en laat je inspireren door verhalen van anderen. Alles is liefde!

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

Sinds de coronacrisis gaan we online in gesprek zodat iedereen op veilige afstand mee kan doen. Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 11 februari 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Utrecht, Nederland

Registraties zijn gesloten voor dit evenement.