Bestuurder/secretaris gezocht

Utrecht in Dialoog zoekt een bestuurder/secretaris. Wil jij het verschil maken voor Utrechters in alle sociale lagen en met verschillende culturele achtergronden? Wil je daarbij ook je netwerk in de stad uitbreiden en ervaring opdoen bij een maatschappelijke organisatie? Dan is deze functie iets voor jou! 

Utrecht in Dialoog brengt mensen met verschillende achtergronden op gelijkwaardige basis in gesprek over uiteenlopende grote en kleine thema’s. Dit resulteert in verrassende ontmoetingen, andere perspectieven en nieuwe inzichten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid/secretaris die op overkoepelend niveau wil meedenken over de koers van de organisatie. We hopen dat je 8 tot 10 uur per maand vrij maakt en je bereid bent om minstens twee jaar bij onze te blijven. Het gaat om een vrijwillige functie die je heel goed naast een fulltime baan kunt vervullen.

Wat ga je doen?

Als bestuurder/secretaris ben je verantwoordelijk voor de notulen van vergaderingen en besluiten en ontferm je je over de correspondentie uit naam van het bestuur. Daarnaast draag je bij aan een stevig fundament van de organisatie. Ook bepaal je, met je collega bestuurders, de strategie en zie je toe op de uitvoering hiervan. Zo waarborgen we samen de continuïteit en inclusiviteit van de organisatie.

Wat bieden wij?

– Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
– Een uitgebreid netwerk van maatschappelijk betrokken Utrechters en organisaties
– Verrassende ontmoetingen, verdiepende gesprekken en nieuwe inzichten
– Impact maken bij een organisatie die Utrechters verbindt, versterkt en verrijkt.

Is dit iets voor jou? Laat van je horen en mail naar info@utrechtindialoog.nl

 

Reageren is niet mogelijk