Bestuurssecretaris gezocht

Utrecht in Dialoog zoekt een bestuurssecretaris. Wil je bijdragen aan een organisatie die er echt toe doet? Bijdragen aan sterke inclusieve gemeenschappen, je netwerk uitbreiden, de stad en haar inwoners beter leren kennen en ervaring opdoen? Misschien is deze functie iets voor jou.

Utrecht in Dialoog brengt mensen met verschillende achtergronden op gelijkwaardige basis in gesprek over thema’s die leven. Voor verrassende ontmoetingen, nieuwe inzichten en andere perspectieven. Utrecht in Dialoog is een netwerkorganisatie die op verschillende terreinen actief is, breed gewaardeerd wordt en verschil maakt. Iedereen is hier van harte welkom.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een bestuurslid die de rol van secretaris wil vervullen, ongeveer 8 a 10 uur per maand vrij kan maken, de waarde van dialoog ziet en zich voor minstens twee jaar wil verbinden. Jonge mensen met een multi-culturele achtergrond zijn in het bijzonder welkom. Wil je meedenken over de koers van de organisatie, een kleurrijk ambassadeursnetwerk mee helpen opbouwen? Mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Wat ga je doen?

De secretaris van het bestuur draagt bij aan een solide basis, zorgt voor continuïteit en inclusiviteit van de organisatie, bepaalt met andere bestuurders de strategie en ziet toe op de uitvoering. Het bestuur maakt onderling afspraken over aandachtsgebieden, interne en externe vertegenwoordiging en onderlinge vervanging. De secretaris draagt zorg voor de verslaglegging van vergaderingen en besluiten en de correspondentie van het bestuur.

Wat bieden wij?

– een verantwoordelijke functie bij een organisatie die er toe doet
– een uitgebreid netwerk van maatschappelijk betrokken Utrechters en organisaties
– bijdragen aan het door dialoog verbinden, verrijken en versterken van de Utrechtse samenleving
– verrassende ontmoetingen en verdiepende gesprekken

 

Reageren is niet mogelijk