9 november dialoog over samenwerken

Op donderdag 9 november bent u van harte welkom bij de dialoog Samenwerken bij CNV Connectief van 19.00 – 21.00 uur. Inloop vanaf voetbal18.00 uur met een eenvoudige maaltijd. Locatie CNV,  Tiberdreef 4 in Utrecht. U kunt zich hier aanmelden.

Samenwerken

CNVIn de dialoogtafels bij CNV Connectief staat het thema samenwerken centraal. Hoe werk je samen met mensen die anders denken, leven, werken, dromen, geloven en handelen? Onder begeleiding van een dialoogbegeleider delen we ervaringen, dromen en mogelijkheden. Door met elkaar in dialoog te gaan komen we achter wat we belangrijk vinden voor een prettige samenwerking met  collega’s. Op basis van deze inspirerende gesprekken word je uitgenodigd om na te denken over wat je zelf kunt doen of wat je van anderen nodig hebt voor een goede samenwerking met je teamleden.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van deel-droom-en-doe1zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Reageren is niet mogelijk