IMG_5993 (1)Heb je een dialoogtraining gevolgd en wil je samen met andere (beginnende) begeleiders meer ervaring opdoen in het begeleiden? Wil je met andere dialoogbegeleiders een nieuw thema oefenen? Is het even geleden dat je een tafel hebt begeleid en wil je het meer in de vingers krijgen? Heb je veel ervaring en vind je het leuk om verder te leren, lastige situaties onder de knie te krijgen?

Op 23 januari van 19 – 22 uur  kunnen dialoogbegeleiders en aspirant dialoogbegeleiders op Maliebaan 45 met elkaar oefenen. Je kunt je hier aanmelden.

Met elkaar leren

oefengroep wijVoor de eerste keer een dialoog begeleiden kan spannend zijn. Het begeleiden van een dialoog blijft misschien altijd wel spannend omdat je niet weet wie je aan tafel krijgt, hoe het gesprek gaat lopen, of omdat het thema spannend is.  Veel dialoogbegeleiders vinden het daarom fijn om met andere dialoogbegeleiders te oefenen, ervaringen te delen en  van elkaar (verder) te leren. Door met elkaar te leren van ervaringen worden we beter, komen we verder.

We leren volgens de waarderende methodiek, door ervaren en focussen op wat werkt, waar we meer van willen. Deelnemers kunnen om beurten de dialoog begeleiden. We staan stil bij wat beweging brengt, energie losmaakt. We leren met elkaar op basis van gelijkwaardigheid. Beginnende en ervaren dialoogbegeleiders gaan samen aan tafel.

Thema Elkaar zien

oefengroep wij

Utrecht in DialoogPraktisch

De oefenbijeenkomst staat gepland op:
Dinsdagavond 26 februari 2018 van 19:00 – 22:00 uur, Maliebaan 45, 3581CD Utrecht.

Het thema is Elkaar zien, het overkoepelende thema dat de gezamenlijke dialoogsteden verenigd in Nederland in dialoog voor 2018  hebben vastgesteld.

Je kunt je  hier aanmelden voor de oefendialoog.

Meer

Aanmelden oefenbijeenkomsten
Handboek dialoog begeleiden
Dialoogstappen
Dialoog begeleiden 

Reageren is niet mogelijk