12 juni: Zijn wie je bent

Op dinsdag 12 juni 2018 van 10:00 – 12:00 uur is er in Podium Oost een dialoog met als thema Zijn wie je bent.

De bijeenkomst vindt plaats in in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is hier van harte welkom! Je kunt je hier aanmelden.

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen die om de twee maanden in Podium Oost worden gehouden. Het overkoepelende thema van dit jaar is Elkaar zien, je gezien en gehoord voelen voor wie je bent. Iedere dialoog in Podium Oost behandelt een ander thema. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat je alle 5 dialogen bijwoont.

zijn wie je bentZijn wie je bent

In juni viert Utrecht tijdens het Midzomergracht Festival seksuele diversiteit en gender diversiteit. Een goed moment om samen in gesprek te gaan over ‘zijn wie je bent’. Wanneer kan jij jezelf zijn, ook al pas je niet helemaal in de norm? Wat doet het met je? Wat is er voor nodig? Door naar elkaar te luisteren, ervaringen en dromen te delen worden verschillen en overeenkomsten zichtbaar. Met als effect meer oog voor elkaar, voor kwetsbaarheid en meer ruimte en waardering voor verschillen in de manier waarop we leven en liefhebben.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Meedoen?

In 2018 worden de dialogen gehouden op:
Dinsdagen: 13 februari / 10 april / 12 juni / 11 september / 13 november
Tijd: van 10:00 – 12:00 uur
Plaats: Podium Oost / Oudwijkerdwarsstraat 148 / 3581LJ Utrecht
U kunt zich hier aanmelden.

Meer

Thema Elkaar Zien
Podium Oost in Dialoog 2018
13 februari: Lekker in je vel
Podium Oost

Reageren is niet mogelijk